Let's hangout together

Meld je aan voor de nieuwsbrief, ontvang de beste aanbiedingen en krijg 5% korting op je eerste bestelling (niet geldig op SALE artikelen).

View our privacy policy and termen

LAS VAN BENNEKOM | De sieraden & horloge winkel in 't Gooi | Nassaulaan 38 Bussum

Gas Bijoux

Gas Bijoux is een ambachtelijk hoogwaardig Frans bijouterie merk dat is opgericht op de stranden van Saint-Tropez in 1969. Het sieraden merk staat bekend om haar "chic solaire" wat staat voor chicheid (deftigheid) en het zonlicht (de eeuwige kracht). Het creatieve brein achter het merk is André Gas zelf. Samen met zijn design team en ruim 80 zeer ervaren ambachtslieden worden de ideeën uitgewerkt in het familieatelier in de heuvels van Marseille. Alle Gas Bijoux sieraden worden door bekwame vaklieden uitgesneden, geassembleerd, gepolijst, gehamerd, geborsteld, verguld, van schroefdraad voorzien, geëmailleerd en met de hand bewerkt volgens een nauwkeurig proces, gebaren en een scherp oog voor detail. 

In de brede sieraden collectie van Gas Bijoux vind je opvallende "veren" oorbellen maar ook subtiele kettinkjes met echte edelsteentjes. 

Pagina 1 van 6

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »